Ingen återvändo...

 

Ny dag nya möjligheter...Idag kommer vår annons ut i Strandabladet, lite pirrigt medges villigt. Igår satsade vi järnet på att röja upp vår "jordhögevärld" - ett imperium som nu skulle störtas. Maken tvingade kung groda och hans ödle-hovdamer i landsflykt. Undersåtarna, i vardagsmun kallade mördarsniglar arkebuserades utan längre betänketid. Planen är att om nu någon åker förbi på Sandgatan 25 och sneglar in i trädgården, ska det vara möjligt - om man kisar - att kunna föreställa sig att det faktiskt startar ett kafé här om sisådär två veckor...

Etiketter: förberedelser

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln