Vad tycks?

Stolar på tork...Kan det här verkligen bli bra??? Stolar på tork...Kan det här verkligen bli bra???

 

Ganska bra styrfart idag. Nya tvålar, flera kakor och måleri av stolar har hunnits med. Ok erkänner, stolarna har jag inte målat själv alls. Men ögonen mina har med gigantisk glädje noterat döttrarnas måleri och makens grästrimmande. Utan så många hjälpsamma skulle det aldrig gå. Två veckor kvar och min överbelastade hjärna måste träna sig i att prioritera. Vad är viktigt och vad inbillar jag mig bara Måste göras? Förmodligen nyttig träning...

Etiketter: förberedelser

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln