smaksak

 

Hm, det här med smak...Här beskådas nymålade garagedörrar, som nämndes igår - i klargrön färg. Hade min gode vän T här idag och om dessa dörrar tyckte han INTE. Han gick t o m så långt att han fysiskt reagerade vid åsynen av dörrarna...liksom ryggade tillbaka. Å jag som tänkt mig att dess gröna inverkan skulle få besökande att glatt lysa upp. Nu fick jag istället ägna en lång stund till att trösta dörrarna, som nedstämt började hänga i gångjärnen av de kränkande blickarna. Det handlar ju bara om smak, ingen sanning. Undrar vad jag själv tycker igentligen, kan inte få fram rätta svaret utan att samtidigt tänka tanken på hur mycket jobb det är att måla om...Färgen kanske kan bli en attraktion i sig?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln