nedräkning

Fr o m idag börjar nedräkningen till lörd 14 juli! Idag 10... Nervöst? Ja...men tack å lov jobbar vi så hektiskt dagtid med att få ihop allt att jag faktiskt sover bra, förvånande nog. Tänk vad lite hederligt arbete kan göra gott...

 

Ikväll fick jag extra jobbskjuts genom upptäkten av ett uppåtgående svenskt band jag inte hört talas om tidigare. Deras cover av Britney Spears-låten "cirkus" (japp du läste rätt) på youtube är så grym att jag helt säkert målade stolar i dubbla tempot. Kvällens energirikaste tips måste därför bli gruppen Dirty loops, och helst låten cirkus...En popdänga blir inte bättre än så!  Tack å godnatt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln