berså

Tada! Efter många dagar å nätter står äntligen bersågolvet klart. Jag påbörjade projektet i höstas, och nu idag, så här ett par dagar innan kaféstart har maken lagt in sjuans växel och lagt klart golvet. Ja ja ja vi vet att man kan ha åsikter om avstånd mellan plattorna, lutning och en massa annat. Men, det enda som betyder nåt idag är att det faktiskt blidde ett golv, något slags bersågolv, och det gör mig så himla glad : ))

 

I morgon är det dax för "något slags uppstöttning" av själva bersåsyrengrenarna, som i naturligt tillstånd hänger nåt alldeles förfärligt (förmodligen för att vi i april/maj grävde upp halvsneda syrenplantor som vildvuxit sig på tomten, dvs vi fick en halvuppvuxen berså på stört, men katten vad den ser ut) Jag säger det igen, det spelar ingen roll (nästan) hur den ser ut, det blidde iaf en - berså!

Etiketter: projekt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln