fångad

Äntligen fångad på bild! Har ägnat en, icke obetydlig, mängd tid idag till att försöka fota fjärilar. Vinden gjorde inte det hela på något vis enklare men till slut så. Här ser man ju tydligt att djuret på bilden är en fjäril och inget annat. Fångad av arbete är jag annars själv. Vill så gärna gärna "bli klar". Någon som hört det förr? Klar med att få upp allt på plats i pärlaffären, klar med mer och bättre av  ditten och datten...I morron måste jag ta mig utanför tomten bara för att försäkra mig om att Mönsterås finns kvar. 

Etiketter: jakt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln