vi finns!

Det här med att synas, att på bästa sätt visa att Kuggås kafé & gårdsbutik existerar, det är en utmaning. Tydligen är det så att företagare i allmänhet lägger mycket pengar på just marknadsföring. Hur gör man det a´la Kajsa Varg?

 

Kanske inte genom att välja sätta in annonser i "annonsbladet" här i byn? En kvarts sida kostar 2500 kr. Säkert nödvändigt för att bladet ska överleva, men aj vad mycket pengar för ett nystartat kafé. Vårt val får istället bli att själva lägga flygblad i brevlådorna...Själva materialet kostar inte mycket, och motion behöver vi alla, alltid - tro mig. Bra kombo då, istället för planlös jogging rör sig vår slinga längst med brevlådorna runt om i byn- och visst är det väl trevligt att jogga runt även i grannbyar som Timmernabben, Ålem, Blomstermåla, som omväxling? 

 

Så blir det, och vi har börjat idag. Jag har skrivit ut flygblad, och fyra döttrar av fem har gått/cyklat runt med dem. Helt ok arbetsfördelning tycker jag. 

Etiketter: marknadsföring

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln