lååång vecka tack

Å så var det måndag igen. Och sol såklart eftersom Kuggås kafé har stängt... Hoppas du får en fin ny vecka. Det satsar vi på! Idag har jag roat mig med att prova garage-band på min Mac book. Om jag kommer på hur man gör, ska jag gå "utanför min trygghetszon"och lägga ut en inspelad låt. Vi får se.

Det finns så mycket kul att göra, så den här veckan tar vi och stretchar ut ordentligt tismässigt, tummen upp för det!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln