hej sol!

Jag ville bara ringa innan jag drar mig till kojs. Jo, jag ville bara säga att du är så jättevälkommen till mönsterås i morron. Jo men det är säkert. Ja självklart hela helgen, det blir liksom inte riktigt mysigt att sitta på ett trädgårdskafé utan dig. Jomenvisst är glassen god ändå och så, men det är liksom du som är huvudpersonen, du kommer med den värme stället behöver för att komma riktigt till sin rätt...Kan vi säga att du kommer redan på morronen för att värma upp oss morgonjobbare, går det? Jaa du kan! Hjälp va kul å va glad jag blir!!! Då ses vi i morron då! Kram!!!

 

Etiketter: förberedelser

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln