lätt val

Imorron är det dax för Tilde, äldsta dottern, och mig att spela på Kuggås kafé. Vi har övat, laddat, mediterat och planerat klädbyten för att inte tala om satsningen på scenljus, bakdansare och inte minst efterfesten. Vi har m a o förberett allt tänkbart som förberedas kan. Men. Inte var vi förberedda på det som nu hotar hela scenshowen - jag talar om handbollsfinalen! Hade jag kunnat överblicka hotet mot söndagsunderhållningen på kaféet då jag hejade fram sverige som vinnare i denna ädla sport hade jag hejat på det andra laget istället, england (ok erkänner, noterade inte vem de vann över). Nu är det som det är. Det enda jag vill säga är att ni som bara är lindrigt intresserade av handboll - varmt välkommen till vår "show" imorron kl. 15! (Angående skrävlandet om förberedelserna våra så är det bara båg och bluff, vi bjuder inte på något annat än den bästa sång vi förmår : ), plus riktigt god glass förstås!)

Etiketter: konkurrens

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln