vi väntar på Anna

Nu går det inte undan med bloggandet för min del. Vi har startat upp igen på Musik-och Kulturskolan, och tillsammans med glass- och kakbak så är tiden å ack så knapp. Nytt för söndag på gottigott-fronten står blåbärscheesecakeglass, och även cheesecake i ickeglassvariant. Är själv så himlans sugen på att pärla i lite nya tekniker, men det får vänta till efter kafésäsongen är över gissar jag.

 

Nu väntar vi på Anna Carlsson, som kommer och sjunger/spelar sina egna låtar på söndag kl. 15. Anna är så begåvad och har fått spela mycket i sommar, bl a i musiktävlingen "Svensktoppen nästa" i Kalmar. Hon är väl värd att lyssna på!

 

Varmt välkommen!

 

förberedelser

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln