Tack fina Anna!

En sån dag...Tack alla er alla som gjorde den inte bara varm utan också...glad : ) Vi sammarfattar vettja: Startade dagen redan kl. 4.30. Inte för att det var planerat så utan för att en hund (!) skällde outtröttligt någonstans i grannskapet för att den hade bestämt sig för att det var ett bra sätt att starta en ny söndag, om man är hund. Hann inte trycka in en öronpropp förrän brandvarnaren gick igång för att den tyckte det var ett bra sätt att starta en ny söndag på, om man är en brandvarnare. Det märkliga var att innan jag hann börja leta efter eldhärden, så tystnaden den (brandvarnaren) igen. Förmodligen tog den sitt förnuft till fånga, eller fick den bara ett infall pga av allt - damm? Efter denna rivstart på nya dagen så var det svårt att motivera kroppen att glömma allt och somna om, så upp å hoppa.

 

Så började den, och jag kan lätt säga att slutet på dagen, eller snarare mitten, höjdpunkten, var mycket mer angenäm. Tänker på min tre glada barndomsvänner Anette "Rulle", Anette "Olga och Ingela som kom "ända" från Oskarshamn och jag tänker på Anna Carlsson som gästade kaféet med sin jättefina sång och egna låtar idag! Perfekt dag för att lyssna på Anna, för att äta glass, för att bara träffas å må bra. Så det gjorde vi! Tack alla ni som kom och satte färg på Kuggås!

Etiketter: livet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln