Calle på söndag!

Idag vill jag lyfta fram den kommande söndans musikergäst - Mönsterås stolthet Calle Engström! För den som inte känner till det kan jag berätta att Calle har vuxit upp här på Sandgatan 25. På söndag söker han sig tillbaka till sina rötter, hit, för att spela och sjunga för oss, vilket glädjer mig något alldeles extra : ) Varmt välkommen tillbaka Calle! Och varmt välkommen alla bluesälskare!

PS: Ta gärna med paraply vid behov. Vi har ett fyrtiotal platser under tak, så gardera dig gärna...

Etiketter: musik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln