fas 2

Nu har vi gått in i vad vi kan kalla "fas 2". Det innebär tillverkning av alla höstens tvålar, och det innebär renovering och mera renovering. Tanken är, målet är att innan jul ska vi slå upp (obs! inte in) dörrarna till Mönsterås Bed and Breakfast. Ett mycket litet, och förhoppningsvis mycket fint och personligt B&B, det första på Sandgatan : ) Det är mycket som är under uppbyggnad här nu, och det tycker jag är såååå skoj! Och ibland frustrerande...

 

Vill gärna uppdatera arbetet ofta(re än jag hittills gjort). Jobbar på att få ihop min kommunikation mellan facebook och hemsidan...så jag hoppas vi hörs snart igen! 

 

 

Etiketter: fas 2

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln