Snart så...snart!

Strax är det läggdags och det enda som cirkulerar i mitt arma huvud är - tvål. Har ägnat de senaste intensiva dagarna med att försöka bli startklar med Noomas e-butik, och väljer nu att öppna samtidigt som jag fortsätter fylla på varor allt eftersom... Så, mina vänner, om läser ni det här - återkom gärna fler gånger så ni inte missar något: ) Tvålar i mängder finns det, och fler står och stampar otåligt i sina nätkorgar och bara längtar efter att få komma ut i ljuset... Jag vaggar sakta på korgarna - Sssssch, snart så... snart...

 

Etiketter: förberedelser

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln