En ny vacker dag

Idag har jag haft en lätt dagen-efter-känsla. Förmodligen för att det blev väääldigt sent igår, i natt. Har alls ingen rutin på att kicka igång e-butiker, antar att det annars skulle kunnat snabba på processen en smula. Men, det har också varit en så väldigt VACKER dag idag. Solen har skinit galet fint, så jag startade min dag med att lyfta ut både bord och stol för att påbylsad kunna äta frukost i SOLEN. Här gällde det att fånga ögonblicken och lyfta ansiktet mot himlen för att lyckas suga i sig de D-vitaminer hon i sin godhet valde att sjunga ut. En mycket fin dag, och lite lite mindre stressad eftersom nu har den iaf öppnat - butik Nooma. Jag bygger vidare! Allt gott vänner...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln