Höstens sista

Äpplen från egen trädgård, inte mycket i äppelväg som slår det! Aromen som är långt mycket fylligare är köpeäpplens, och med långt fler märken och kartar men vem bryr väl sig om yta när smaken är sååå mycket bättre. Nu önskar jag bara att min kocksida hade varit mycket mer utvecklad och nyfiken på att ta sig an dessa härligheter. Varför är det ingen i vårt hus som ägnar tid till(frivilligt)att utveckla nya recept, goda grytor, soppor, ugnsrätter - ja vad som helst! Finns något härligare än att hungrig få slå sig ner vid dukat bort? När någon som älskar laga mat gjort just det...Åh måste sluta lyssna på matlagninsprogram på P1...Gör en bara hungrig men leder inte till någon utveckling för egen del...Bara man inte drömmer om mat nu...nåt gott...med äpplen?

Etiketter: skörd

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln