Att plantera ett träd

I våras, inför öppet-säsongen av trädgårdskaféet, planterade jag fyra fruktträd i krukor vilka var lättplacerade på innegården. Jag älskar träd och träden var fynd på Netto, ett snabbfix för att få till en mysig lummighet och inget ställningstagande behövde tas då var de sedan skulle stå, om inte i krukor. Men som vi vet så kommer allt ifatt en till slut. Alltid. Allt man inte tar ställning till blir vid en annan viss tidpunkt akut läge. Det läget för trädens del är nu. Har nu planterat tre av fyra, på kanske något märkliga ställen.  Ett träd står fortfarande kvar i sin kruka, plus perenna växter jag inte alls vill förlora. Kanske hinner jag, eller så gör jag det inte. Hoppas för trädens, och plånbokens, skull.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln