Märkt för livet

Tänker på alla dessa moment som tillsammans, slutligen, bildar en produkt färdig att serveras. Idag liksom många dagar innan denna, har jag "roat" mig med att skriva ut tvåletiketter. Då jag har ett femtiotal olika modeller så tar det sin runda tid. När etiketterna är utskrivna ska de stämplas med min fina logga, den utblommade maskrosen, därefter ska varje tvål (av många hundra) få sin etikett och vägas. Och efter att den fått posera framför kameran (vilket inte tycks genera den ett dugg) hamnar bilden i webshopen och tvålen numrerad och klar i en trådkorg för att vila tills den kommande, rättmätige ägaren hör av sig. Tja, det var nog det hela. Låter så snabbfixat uttryckt i text...

Etiketter: arbete

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln