En sån dag

Det är ganska pinsamt att berätta att trots att jag bor bara ca 300 m från Mönsterås hamn är det sällan (numera) jag orkar/hinner masa mig dit. Idag gjorde jag det! Passade på direkt efter jag gått upp innan hjärnan börjat aktivera en massa måsten. En mycket liten, och mycket fin rastning blev det. Därefter har det varit god aktivitet i gårdsbutiken. Många tvålar flyttade hemifrån vilket gläder mig väldans : )) Så himlars kul att flera har upptäckt Nooma : ) Tacksam!

Etiketter: flyt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln