Tvålen i centrum

Så roligt att få starta upp den sköna kalla (Brrrr när jag nyss provade sticka ut näsan genom balkongdörren) söndagen med vackra tvålar. Har ni tänkt på att

tvålar inte behöver vara enfärgade och ligga inplastade eller inpaketterade i papper. Materialet tvål lämpar sig för skapande - lek med färg, form och struktur. Och visst klär tvålen fint också i dekoration av, som här, vaxat bomullsband och halvädelsten! Mitt tänk är att istället för att lägga pengar på flotta papper och kartonger, välja en miljövänligare väg. Att välja återvunnet papper i kartonger och etiketter och oblekt silkespapper till inslagning. Tiden och pengarna kan man istället lägga på att skapa ovanliga och hälsosamma naturtvålar som i sig är stiligare än förpackningen. Och som, viktigast, håller längre än till att omslagspapperet tagits av. Mycket längre.

Etiketter: prioritering

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln