Vad är Tvål?

I gårdsbutiken finns ett sextiotal olika sorters tvålar, alla handgjorda här i  tvålmakeriet. Du finner i gårdsbutiken andra modeller olika e-butikens sortiment. Naturtvålarna är tillverkade utan uttorkande mineraloljor, konserveringsmedel eller "substitutingredienser" för tvål. Riktig tvål tillverkas av naturliga fetter och oljor som blandas med lut. När förtvålningsprocessen är färdig är resultatet - tvål. Naturtvålen spricker aldrig eller torkar ut huden eftersom den innehåller naturligt glycerin som återfuktar och återfettar huden. Tvålarna passar med sitt innehåll även veganer och vegetarianer. Värt att nämna är också att Nooma naturtvålar och kroppsvårdprodukter är registrerade hos Läkemedelsverket.

Etiketter: tvål

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln