Jul i stugan

Svårt det här med kamera och ljus...Men nu, precis nu när jag skriver det här trillar en liten polett ner. Det låter inte klokt att jag faktiskt inte tänkt på det tidigare, men kan det vara så att för att få till en inomhusbild i kvällsljus (läs lampor), utan blixt, så kanske man måste bildredigera efteråt??? Nu måste jag testa! Fotot är hur som helst taget från en av hyllorna i gårdsbutiken. Där är det Jul!

Etiketter: pärlor

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln