Ljus för framtiden

Känner mig faktiskt lite "kär" i de nybakade eko sojavaxljusen...Så fint med alla nyanser, varma dofter och ljusens klädsamma"kläder"... Extra trevligt känns det också att sojavaxljus är helt rätt i tiden. Igår fanns i DN en artikel om att vanliga ljus tydligen både är mer miljöovänliga och hälsofarligare än vad man tidigare trott. Om sojaljus kan sägas att de avger endast 10% sotpartiklar i jämförelse med paraffinljus. Eko sojavax är en 100 % naturprodukt, odlad av amerikanska bönder, och det är giftfritt, allergenfritt och är inte heller cancerogent. Sa jag att det har ca 50% längre brinntid också? Gillar det : )

Etiketter: sojavaxljus

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln