Hur mycket hjälp behöver Tomten?

Idag packar jag fina presentaskar med handgjord naturtvål. De har varit mycket uppskattade i gårdsbutiken så jag gör mitt bästa med att hinna fylla på i hyllorna. Slutar dock aldrig förvånas över vilken tid det tar när man som jag gör precis alla moment själv, tillverkar tvålen, skär upp tvålen, skriver/skriver ut/klipper ut varenda etikett för hand, stämplar varje tvåletikett, sätter etikett på varje tvål osv..Varje gång tänker jag när själva tvålen är klar, sådärja! Men mer fel kan jag inte ha, för det då det börjar. Bäst att också säga att jag älskar det mesta i hela processen, men nu i jultid när inte tiden riktigt räcker till, önskar jag mig den där trollstaven...Tada, klart!

Etiketter: förberedelser

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln