Slaskig köping

Kanske inte den vackraste dagen i Mönsterås historia, men slaskig var den.. Med kameran i högsta hugg försökta jag zooma in godbitarna, utan större framgång. Den mesta energin gick till att ha koll på var man skulle placera fötterna. Den här bilden gillar jag hursomhelst. Köpingen i mitt hjärta vill jag säga - i både vått och torrt.

Etiketter: mönsterås

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln