Chans till julklappsvinst!

Kom på att vår pågående utlottning också måste nämnas här på hemsidan, inte bara på facebook! Jo, så här: Alla som handlar i Kuggås gårdsbutik i morgon fredag eller lördag deltar i utlottningen av nedanstående två naturtvålsmixar (=2:a pris respektive 3:dje pris) Första pris är ett presentkort på 500 kr att handla för i gårdsbutiken efter eget tycke och smak! För varje 50-lapp du handlar för får du en lott, så köp i butiken för 100 kr ger två lotter osv. På lördag kväll drar jag de namn som vunnit och meddelar vinnarna via sms och facebook. En fin chans till julklappsvinst med andra ord!

 

Kuggås gårdsbutik hittar du på Sandgatan 25 i Mönsterås (se kartan här på första sidan), och öppet har vi i morgon fredag mellan kl. 15-18, och lördag kl. 10-15. Varmt välkommen!

Etiketter: utlottning

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln