Mot stjärnorna..

Nu börjar det bli Roligt igen...Resande råvaror trillar in allt eftersom, "smörgåsbordet" av KUL fylls på och processer kan börja.. Och göras om ska tilläggas - med nya sojavaxljusen i färskt minne. Gjorde ett tjugotal nya modeller igår, med lika delar fantasi som möda. Idag kunde jag bara konstatera att valet av veke blivit fel, fel, fel...Andas in andas ut, och så börja om igen. Hantverkslivets vardag, skulle de flesta skriva under på. Det är svårt att vara så produktiv som man alltid hoppas på. Dock bra träning i att (sammanbitet) sjunga förnöjsamhetens lov...

Etiketter: hantverksliv

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln