Att välja

Att välja är utmaningen just nu, och att hålla fast vid det valda. Göra roliga val som ex vilken produkt som ska bli Noomas nästa tillhör kategorien glädjefyllda val, sällan svåra att genomföra. Större utmaning är däremot att dagligen välja fokusera på positiva saker/människor/händelser och framför allt - här är min största utmaning - att välja bort att tänka på sådant som jag inte kan påverka. Att kunna styra tanken till det som är min uppgift och mitt ansvar. Släppa taget om allt annat, igen och igen. Här skulle behövas en pickande hjärnpåminnelse om att hålla stenhårt fast vid vald tanke, valt val. Varannan sekund, minst. Har någon ett kognitivt träningsprogram som ligger och dräller nånstans, hojta tack. Inför veckan som kommer önskar jag dig positiva tankar och bra val!

Etiketter: brister

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln