Vårens smak - granatäpple?

Fler än jag som är gladaste glad över att det inte längre är helt nattasvart när man slänger benen över sängkanten vid 6-7 snåret? Så efterlängtat det är det där Ljuset. 

 

Idag skulle varit en särdeles produktiv dag var det tänkt. Bodybutter och minst fem olika smakers läppbalsam hade jag planerat och gärna lite till. Vad synd då att jag försökte mig på att tänka två tankar samtidigt och i det disträa vaakum som uppstod råkade hälla fem gånger så mycket granatäpple-essens i läppbalsamsmeten. Var bara att snabbt glömma alla tänkta smaker och istället smälta nya oljor och fetter för att uppväga mängden med granatäpple. Summa, ett sextiotal nya läppbalsam, alla med samma granatäpplesmak. Hoppas den blir en Hit...Bodybutter blev det också, på kvällspasset, sheasmörs-whip med doft av vanilj, lavendel & amber, apelsin eller naturell. I morgon kommer bildbevis.

 

God kväll!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln