Bodybutter & Badbomber

Här är veckans skörd av fyra olika bodybutter och ett gäng badbomber. Det bodybutter jag väljer göra för Nooma innehåller endast vegetabiliska oljor och fetter, E-vitamin + lite doft (alternativt doftfri). Jag blandar inte i vatten i mina produkter för att dryga ut eller för att få till en lättare konsistens. Känns inte så intressant att tvingas använda bakteriedödande tillsatser i en produkt som fungerar lika väl "outspädd", utan vatten. Syftet med bodybuttern är att återfetta torr hud. Dusch med naturtvål ger i sig mindre torr hud att behöva smörja in, och eventuella torra partier tar bodybuttern gärna hand om. Fördelen blir en naturlig produkt och att man som kund slipper betala för vatten (som de flesta industritillverkade krämer rymmer en hel del av). 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln