Ljuvlig Bath Milk

Veckan har varit paxad för tapetsering så den enda nya Nooma-produkt att se dagens ljus är en ljuvlig Bath Milk som på bilden ovan. Nästa vecka hoppas jag på lite mer. Jag har ett mål om ett Nooma bassortiment som jag hoppas bli klart snart. Enda ingrediensen som ofta saknas är - tid. Känns det igen?

Etiketter: en sak i taget

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln