Ljuset kommer åter

Det är nästan lite märkligt, fastän ändå inte, vilken energikick det ger när ljuset kommer tillbaka bit för bit. Idag har jag (undrar varifrån den energin kom ifrån om inte från ljuset?) äntligen tagit mig upp på både motionscykeln inomhus och cyklat ute. Sitter nu här med värkande benmuskler och lätt sinne - nu är jag på banan igen! Önskar er det samma, den där energikicken som gör att man kommer in i en god cirkel; motionscirkeln, sovcirkeln, kreativitetscirkeln... Vilken skillnad!

Etiketter: aktivitet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln