Testbak

Idag har vi tagit oss tid till provbak av nya godsaker inför kafésäsongen. I ärlighetens namn stod äldsta dottern för "beväret" medan min ringa insats blev att fota och smaka. Jag önskar jag kunde säga att jag var nödbedd : ) Chokladmoussen  var klart godkänd, och det bästa är att den enkelt går att variera i både smak och sockermängd. Älskar valfrihet!

Etiketter: godsaker

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln