Välkommen på invigning!

Nu går vi in på upploppet inför öppnandet av Mönsterås Bed&Breakfast. Mest "pyntet" kvar. Så skönt att snart vara klar med renoverandet, och känner mig förväntansfull på att få sjösätta verksamheten! Nästa lördag, 18 maj, har vi öppet hus/invigning här på Sandgatan 25 i Mönsterås. Är du nyfiken på hur stället ser ut - varmt välkommen och titta in mellan kl. 10-14. Vi bjuder på fika och glatt sällskap! Om du vill komma, sms:a 076-7706213 eller mejla tanja_petersson@hotmail.com så kan jag planera fikeriet. Hoppas vi ses!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln