Glasstester..

 


Prototyper hit och prototyper dit...Provar lite olika varianter och det är ett herrans glassjobb, om jag får lov att knorra en smula. I helgen kommer här finnas ett fåtal pinnglassar, nästa vecka andra jag gärna provar då...Kanske Kuggås pinnglass alltid kommer växla vad gäller sorter? Inte omöjligt, förmodligen det som tilltalar mig mest...Vägen är målet (eller hur det nu var). Glad midsommar! 

 

Etiketter: hemlagad glass

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln