Musik som Värmer

 
På söndag gästas Kuggås kafé av skönsjungande Katarina Ekwall, Martina Augestrand och Christina Lindwall (Oskarshamn). Lyftas fram bör Katarina Ekwalls egen musik som inte går att sätta i ett tydligt fack..Katta rör sig mellan visa, gospel och rock på ett självklart och naturligt sätt, och hennes fokus ligger på text och underbara sångstämmor. Fri entré - Varmt välkommen! PS, ett tips från coachen är att komma i god tid...Klockan 15 kör musiken i gång, men vill man hinna sätta sig ner innan, vet om att ankomst 30-60 min innan start är att föredra, tänker jag :)

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln