Drömlik Jessica Ottosson..

 


På söndag är det dags för musik på Kuggås kafé igen, närmare bestämt klockan 15. Denna gång kan vi stolt presentera Jessica Ottosson och Katarina Ekwall. Om Jessica kan berättas att hon är född och uppvuxen i Mönsterås men bor och verkar numera i Skåne. Hon sjunger med sitt trio Tales, en drömlik sagomusik där Jessicas vackra röst ofta får förmedla stämningar utan ord..Tales samarbetar även med andra artister, bl a Björn Ranelid. På Söndag kommer Jessica dock utan sin grupp, utan repetoaren kommer innehålla sånger/låtar som ligger henne varmt om hjärtat. Drömlikt lär det bli i vilket fall, Jessica och Katta har gåvan att beröra <3

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln