Saga Hävermark söndag kl 15

 


Nu är Kuggås kafé & gårdsbutik på benen igen och laddar inför de tre sista skälvande helgerna. Öppet har vi lörd-sönd mellan kl. 11-17, och söndagar gästas kaféet alltid av musiker. Nu på söndag kommer Saga Hävermark, Blomstermålabördig men numera studerande i Uppsala. Återkommer med mer om  Saga. 
Söndagen den 25 augusti gästas Kuggås kafé av Mönsterås bluesman Calle Engström. Och slutligen sista öppethelgen för säsongen, lördagen den 31 är det (vid fint väder) konstutställning i trädgården och musik av husbandet. Söndagen 1 september avslutar säsongen med musik av Anna Carlsson, kl. 15 som alltid. Låt sommaren stretcha sig lite till - kom och njut!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln