Sista dagen med gänget

I morgon söndag är sista dagen med kafégänget...Vi här på Kuggås kafé och ni som troget besökt oss i sommar :) Vi välkomnar er till en dag med hemlagad glass, dryck och kaka alternativt ett kafferepsbord där ni själva väljer de godbitar ni önskar. Anna Carlsson kommer att spela sina egna låtar samt en och annan cover med start kl. 15. Vid solklart väder kommer också Mönsterås konstförening ha en utställning i trädgården. Vi hoppas på en vacker och smakrik eftermiddag i sensommarkläder - Kuggås kafés sista öppetdag för säsongen. Varmt välkomna! Fri entré för fikagäster.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln