Trädgårdsdags

Något jag uppskattar mycket med att arbeta hemifrån är möjligheten att få uppleva årstidsväxlingarna på ett mer praktiskt och närvarande sätt. Även om sommaren mycket bestod av arbete för familjens del så fick vi, om inte vila i strandmiljö, iaf arbeta en hel del i utomhusmiljö. *frihetskänsla* Nu ser jag fram emot de kommande månaderna med barnslig glädje. Lite husmålningsjobb och trädgårdsgrävande står på agendan, och lagom varmt och skönt är det :) Bästa tiden på året? Bjuden på kafé har jag också visst blivit, ett stängt. Vilsamt ställe, tänker jag ;)

Etiketter: arbete

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln