Oändligt grävande...

 

 

 

September måste ha varit årets snabbaste månad i år, hade inte chans att hänga med. Till slut lyckades jag iaf greppa spaden, och sedan dess har jag grävt, grävt och grävt. 30-40 plantor har landat i ny jord, nu "bara" 10-20 kvar, plus ett par träd. Delade befintliga plantor och helt nya från Horto green. I år gjorde jag mig en tjänst och skippade stora plantrean som de större plantaffärerna lockar (sådana som jag) denna tid på jorden. Men som sagt, inte i år. Nu har jag istället varit listig och tänkt till vilka växter jag faktiskt vill ha, och kom fram till att de ska vara höga, jättehöga. Årets dröm om en vindlande paradisträdgård har tagit fart :) Är här fler med liknande dröm?
Etiketter: trädgård

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln