Jord stenar mull

Ytterligare en helg i myllan till handlingarna. Min trädgårdsplan var något för omfattande för att kunna slutföras på de dagar jag hade tänkt mig. Det tar helt enkelt aldrig slut *suck* Tänker i vinter leva gott på drömmen om hur sagolikt vackert den kommer vara här nästa sommar...

 

 

Etiketter: trädgårdsliv

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln