Skapande tid

 

Hösten rullar nu med god fart in i november vilket för mig betyder fyra veckors intensivt tillverkande i så skilda material som lera, papper, pärlor, ull och - oljor & fetter (tvål). Planerar att hålla julöppet lördagarna i december. Riktigt mysigt, tänker jag och något jag ser mycket fram emot. (På bilden dottern Tuva som koncentrerar sig på julklappstillverkning till småsyskon tre. Personligt och kreativt val :)

 

Etiketter: hantverksliv

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln