Julöppet!Äntligen, vad bra det känns att kunna säga att nu öppnar vi Kuggås gårdsbutik tre lördagar framöver, med start lördag 7 dec, mellan kl. 10-14. Vi kommer erbjuda naturliga och handgjorda produkter som brukligt här. Handgjorda sojavaxljus som dessa sprakande med träveke i vacker Weckglasburk, handgjorda naturtvålar, smycken, pärlmixar mm. Plus, nytt för i år, material för den som vill göra sina egen sojavaxljus, vax, vekar, burkar, pigment och doft-/eteriska oljor. Hoppas vi ses!

Etiketter: jul

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln