Förnöjsamhetens lov

 

Vilken go känsla det är att beskåda nypåfyllda hyllor med färska kroppsvårdsprodukter en tillverkad alldeles själv :) Allt från scratch till etikett. Så långt från quick fix en kan komma. Det känns så gott kan jag säga :) Denna vecka står tillverkning av läppbalsam på tur, några nya body butter, och en hel massa julmusik genom mitt jobb på Musik-och Kulturskolan. På jullovet ska jag äntligen ta mig tid till att planera webshopen här på nooma.se. Men en sak i taget. Först en sista öppetdag i gårdsbutiken på lördag, sen Julafton, och sen...En utmaning att inte stressa ihjäl sig utan försöka plocka russinen ur kakan denna galna tid då precis allt tycks hända och så många måsten hopas i almanackan. Det blir en Jul i vilket fall som helst, skönt nog. Förnöjsamhetens lov.
Etiketter: hantverksliv

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln