Jag som trodde

 
att vi skulle slippa den här vintern, att just denna skulle vara ett undantag. Inte pga miljöförstöring eller så utan bara ett helt vanligt ovanligt undantag från det kalla, bistra och gråa filtliknande som lagt sig över oss nu.
Det recept jag nitiskt följer är; D-vitamin (mycket), påtvingade hundpromenader (jag=hund), läsning av frökataloger och trädgårdsböcker och mera böcker, idealisering av hantverksdrömmar, sång, skratt med livskraftiga barn och sömn, sömn..Längtar så efter att få tid till att tillverka nya tvålar och uppdatera ebutiken. Snart så, snart..

 

Etiketter: en sak i taget

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln