Hej Vår!

 Ja nu börjar det likna något! Ingen frost i näsborrarna, stickningar i benen eller stela fingrar när man kommer in från dagens "hundrastningar". Det liknar helt enkelt V Å R. Jag tillhör dem som alltid brukar ropa hej innan vintern kommit över bron, så det fortsätter jag med även i år. Varför missa chansen att vara glad i onödan? Nu är jag himla sugen på att sätta spaden i jorden igen, gräva ny mark för att vara mer precis. Denna vår tänker jag mig några (läs, helst många) pallkragar för grönsaker, alldeles egen skörd av något grönt, rött och sött. Helst önskar jag mig "pallkragar" av pil. Måste bara öva binda något riktigt enkelt innan jag ger mig i kast med många kragar. Måste bara...Nu håller vi tassar och händer att våren inte är lättskrämd utan tar strid mot mörkret och kylan. Det där sista lät så pretentiöst bra så jag tycker vi följer den devisen vi med - mot våren!

 

Etiketter: vårkänslor

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gunilla Söderberg » Julöppet!:  ”Det ska bli roligt att besöka gårdsbutiken igen. Jag har saknat den. Många häl..”

  • Sarah » Hudvårdsolja för kropp & bad:  ”Nice, ska kolla upp dessa! :D Annars så använder jag gurkörtsolja och macadamiao..”

  • Styrbjörn Lüning » Musik på Kuggås kafé:  ”Detta trevliga B&B med härligt smakfullt inredda rum, samt med mer än förväntat ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln