Nooma är ett litet familjeföretag med hjärtat i pittoreska Mönsterås - en liten köping beläget vid Smålandskusten. Om Mönsterås kan sägas att mest känd är hon kanske för sitt rika musikliv, och i synnerhet för Mönsterås blues- och rootsfestival som går av stapeln första helgen i juni varje år. Då vimlas och sjungs det här på gatorna.

 

Om Nooma kan sägas att hon är vår dröm - vårt "bygge" där vi är fria att skapa mötesplatser och ta vara på kreativitet och passion. Nooma vilar på flera ben; Mönsterås Bed & Breakfast, Kuggås trädgårdskafé & gårdsbutik, Nooma naturlig kroppsvård och Nooma hantverk, samt röstcoaching/sångundervisning. 

 

Till vardags är Nooma en one-woman-show, då jag Tanja är sångpedagog och "händerna"/idémakare på Nooma och här på hemsidan. Den andra hälften i Nooma är min man Lennart. Som gäst möts du av honom som värd på vårt B&B och under sommarmånaderna på Kuggås trädgårdskafé. Om vi inte ska nämna det ständigt pågående administrativa arbete som också måste till. Så det nämner vi!

 

Förutom i Nooma är vi båda anställda inom Mönsterås kommun. Lennart är grundskollärare och specialpedagog, och jag är sångpedagog på Musik & Kulturskolan. 

 

Ja, det var lite om oss. Här hade det avslutningsvis varit trevligt med en bild. Och det fixar vi så klart. Så snart så : ) 

 

Allt gott, hoppas ni ska trivas här!

 

Tanja & Lennart Petersson

 

E-mail: tanja_petersson@hotmail.com

Adress: Sandgatan 25, 38333 Mönsterås

Mobil: 072-5897197

Innehar FA-skattsedel